Dilluns, 21 De Gener De 2019
Camí Comunidor, s/n, Vall de Cardós - 25570
Telèfon: 973623122 
Fax: 973623122

Pla de desenvolupament local sostenible de les Valls de Cardós

11/12/2015

Pla de desenvolupament local sostenible de les Valls de Cardós


Foto

Avui, 11 de desembre, en motiu del Dia Internacional de les Muntanyes, s'ha realitzat la signatura del conveni entre els tres alcaldes dels Ajuntaments d'Esterri de Cardós, Lladorre i Vall de Cardós per iniciar i impulsar el procés participatiu i la redacció del nou Pla de Desenvolupament Local Sostenible de les Valls de Cardós.

L'acte també ha comptat amb la participació del director del Parc Natural de l'Alt Pirineu, organisme que finança el procés participatiu d'aquest Pla, la representant de l'empresa Montanyanes, que tenen l'encàrrec de dur a terme la logística d'aquest procés participatiu, i dos càrrecs electes més dels ajuntaments de Lladorre i Vall de Cardós.

L'acte s'ha realitzat al costat de la capella de la Mare de Déu del Pont, proper al poble de Lladrós, per ser aquest punt simbòlicament el més proper al vèrtex entre els tres municipis que formen les Valls de Cardós.

En el següent enllaç trobareu el qüestionari del Pla de desenvolupament; us animem a que el contesteu online: http://goo.gl/forms/jDoouPnVKH

Avui, 11 de desembre a partir de les 20.30 hores a TV Pirineus podreu veure les imatges de la signatura de l'esmentat conveni.Informació addicional :


Xarxes socials
Destacats

Mapa Web